Corona: Gesloten t/m 27-04-21

Minister-president Rutte heeft 13 april aangekondigd dat versoepelingen per 28 april misschien mogelijk zijn.

Het kabinet heeft een stappenplan gepresenteerd dat schetst hoe de versoepelingen van de coronamaatregelen doorgevoerd kunnen worden.

Het openingsplan begint op 28 april. Buitenterrassen mogen dan misschien weer open. Of het ook zo gaat lopen staat lang niet vast. Want het kabinet blijft kijken naar de situatie in de ziekenhuizen, nieuwe virusmutaties en de aantallen vaccinaties.

Minister De Jonge: “Het is dus geen zekerheid, het is geen belofte. Maar als het kan, is dit hoe het zou kunnen.” Voor nu is het dus afwachten.

Het eerste besluitmoment staat gepland op dinsdag 20 april. Dan wordt bekendgemaakt of er versoepelingen zijn per 28 april.

Dat betekent dat wij de komende weken 'to go producten' blijven verkopen via 't Raodhuuske.

We zien dat de maatregelen nodig zijn om het virus te bestrijden. Door ons te houden aan de richtlijnen kunnen we hopelijk snel weer ons terras openen. Als dat zo is, dan ontvangen wij u -coronaproof- weer met veel enthousiasme. 

Heeft u tips, suggesties of opmerkingen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Heeft u vragen over reserveringen? Weet ons dan ook te vinden. Dat kan per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en telefonisch: 077 382 10 04. Ik sta u graag persoonlijk te woord. 

Voor nu blijf gezond en hopelijk snel tot ziens.

Namens team ‘t Raodhoes,
Hay Wilders
directeur

Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Werk thuis, tenzij het niet anders kan;
Klachten? Blijf thuis en laat u testen;
Houd 1,5 meter afstand van anderen;
Was vaak uw handen;
Hoest en nies in uw elleboog;
Vermijd drukke plekken;
Draag een mondkapje in publieke binnenruimtes.