Corona: Wij zijn gesloten

Het kabinet heeft gesproken. Vanaf donderdag 15 oktober zijn wij vier weken gesloten. Dat betekent dat wij u de komende periode niet kunnen ontvangen in 't Raodhoes en onze brasserie.

Ondanks dat wij de afgelopen maanden er alles aan hebben gedaan om ons aan de regels te houden en te werken volgens de richtlijnen treft ons dit lot ook.

Het team van medewerkers blijft echter positief en enthousiast. We zien dat deze maatregelen nu nodig zijn om het virus te bestrijden.

Door ons te houden aan de richtlijnen kunnen we hopelijk rond 11 november weer onze deuren openen. Als dat zo is, dan ontvangen wij u -coronaproof- weer met veel enthousiasme.

In de tussentijd werken wij achter de schermen door. De vorige 'lockdown' hebben wij geklust en geverfd in ons pand. Deze keer werken we aan allerlei plannen voor de toekomst. We zijn bezig om de menukaart te vernieuwen, ontwikkelen een kerstarrangement, bereiden de Kerstdinnershow voor met onze partner 'Beats & Boogies', bedenken nieuwe activiteiten, werken aan een aansprekende programmering en onderzoeken de mogelijkheden om de zakelijke markt nog beter te bedienen.

Zoals u leest hebben wij plannen en ideeën genoeg. Laten we er samen voor zorgen dat we snel weer de toegankelijke huiskamer van Blerick kunnen zijn.

Heeft u tips, suggesties of opmerkingen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Heeft u vragen over reserveringen? Weet ons dan ook te vinden. Dat kan per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en telefonisch: 077 382 10 04.

Voor nu blijf gezond en hopelijk snel tot ziens.

Hay Wilders
directeur

maatregelen corona