• Start
  • nieuws
  • Dinner shows vinden plaats in het voorjaar van 2022

Dinner shows vinden plaats in het voorjaar van 2022

Door de nieuwe maatregelen die zijn ingevoerd is het niet mogelijk om de Christmas dinner shows door te laten gaan.

De avonden worden doorgeschoven naar het voorjaar van 2022.

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 december zouden de twintig muzikanten van ‘Beats & Boogies’ onder aanvoering van dirigent Alex Loiacono een spetterende kerstshow verzorgen. Doordat de maatregelen tot en met zondag 19 december duren, is het niet mogelijk de shows op te voeren. ’t Raodhoes moet immers dagelijks om 17.00 uur sluiten. Daarnaast heeft de band nu ook niet meer de mogelijk om gezamenlijk te repeteren.

De leden van ‘Beats & Boogies’ en de organisatie vanuit ’t Raodhoes hebben besloten om de shows te verplaatsen naar het voorjaar van 2022. Er is tevens besloten om de opzet van de avond enigszins aan te passen. Er komt meer ruimte om tijdens de show te dansen. Het viergangendiner wordt vervangen door een walking dinner. Daarnaast gaan de bandleden aan de slag om een aansprekende setlijst samen te stellen en in te studeren.

Mensen die entreekaarten hadden gekocht voor de kerstshows in december krijgen persoonlijk bericht over de annulering. Binnenkort maken we de datums bekend van de nieuwe shows in 2022. Vanaf dan is het ook mogelijk kaarten te reserveren of te kopen.