SPAN jeugdhoogheden in ‘t Raodhoes

Alle jeugdhoogheden uit Groot-Blerick krijgen een podium geboden tijdens het nieuwe jeugdevenement ‘SPAN, Groët-Bliërickse jeughoéghede’. De activiteit vindt vrijdag 1 maart plaats in ’t Raodhoes.

Lees verder

Actie 3 gangendiner is verlengd

Brasserie Gooije Raod verlengt de restaurantactie. De afgelopen maanden kregen gasten met een volle spaarkaart het 2e driegangendiner gratis. De komende weken is een spaarkaart niet nodig om aan de actie deel te nemen.

Lees verder

Toch ‘Galdere’ in ’t Raodhoes

Het artikel in de Blerickse krant over het stoppen van het 'Galdere' als evenement heeft Paul Knorr en Marcel Schuurmans doen besluiten om in een afgeslankte vorm het feest een tweede leven te geven. De datum is vrijdagavond 22 februari en de aanvang is 20.11 uur. 

Lees verder

Afwijkende openingstijden tijdens 'Vastelaovesperiode'

Lees in dit bericht wanneer wij wel en niet geopend zijn tijdens de carnavalsperiode met onze brasserie en 't Raodhoes. 

Lees verder

Brunchen voor de 'Hiërezitting'

 Ook dit jaar is het mogelijk om voor de 'Hiërezitting' te brunchen. Kosten zijn € 12,50 per persoon. De zitting vindt zondag 17 februari plaats.

Lees verder

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wij zijn op zoek naar versterking. Wie heeft zin in een nieuwe uitdaging en wil deel uitmaken van een enthousiast horeca team? We hebben verschillende vacatures.

Lees verder

AH-menu, 3 gangendiner, aangepast

Brasserie Gooije Raod doet weer mee aan de restaurantactie van Albert Heijn. Met een volle spaarkaart ontvangt u het 2e driegangendiner gratis.

Lees verder

10 jaar ’t Raodhoes en 4 jubilarissen

Het is ruim 10 jaar geleden dat ’t Raodhoes voor het eerst de deuren opende voor publiek. In het eerste weekend van oktober 2008 vond de officiële opening plaats.

Lees verder

Oktoberfest was een grandioos feest

We kijken terug op een zeer mooie en bijzondere avond. De heren van de Blerickse Blaage hebben hun best gedaan om alles tot in de puntjes te regelen.

Lees verder

  • 1
  • 2