Nog slechts enkele kaartjes: 'Un gooje zaak'

Sociëteit de Flarussen presenteert een nieuw theaterstuk. Het is de 7e productie van het gezelschap. Deze keer onder de naam ‘Un gooje zaak’. De première vindt plaats op vrijdag 23 november. Er zijn nog enkele kaarten te koop voor € 22,- per stuk.

Lees verder

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wij zijn op zoek naar versterking. Wie heeft zin in een nieuwe uitdaging en wil deel uitmaken van een enthousiast horeca team? We hebben verschillende vacatures.

Lees verder

Diner 1ste Kerstdag bijna uitverkocht!

De 'r' zit in de maand. Dat betekent dat ook de feestdagen steeds dichterbij komen. Kerstmis is een feest dat je viert met familie en vrienden. Samen om tafel om te eten, drinken en vooral ook te praten en te lachen.

Lees verder

AH-menu, 3 gangendiner, aangepast

Brasserie Gooije Raod doet weer mee aan de restaurantactie van Albert Heijn. Met een volle spaarkaart ontvangt u het 2e driegangendiner gratis.

Lees verder

10 jaar ’t Raodhoes en 4 jubilarissen

Het is ruim 10 jaar geleden dat ’t Raodhoes voor het eerst de deuren opende voor publiek. In het eerste weekend van oktober 2008 vond de officiële opening plaats.

Lees verder

Oktoberfest was een grandioos feest

We kijken terug op een zeer mooie en bijzondere avond. De heren van de Blerickse Blaage hebben hun best gedaan om alles tot in de puntjes te regelen.

Lees verder

Openingstijden tijdens feestdagen 2018

Tijdens de feestdagen hanteren brasserie Gooije Raod en 't Raodhoes afwijkende openingstijden. 

Lees verder

Cocktails in het assortiment

Het is mogelijk om cocktails te bestellen bij 't Raodhoes. Om u kennis te laten maken hanteren we een prijs van € 3,95 per glas.

Lees verder

'Hertelikke aovend' was groot succes

Zaterdag 7 juli vond voor de 2e keer het concert 'Hertelikke Aovend' plaats. Het Antoniusplein was weer omgetoverd in een sfeervol openlucht theater.

Lees verder

  • 1
  • 2