15-01 Hertelikke Buutaovend

Bestel hier uw kaarten voor Hertelikke Buutaovend op zaterdag 15 januari 2022. Ivm corona is de avond verzet.

Een avondvullend programma met het beste wat de Limburgse buute-wereld te bieden heeft. Aanvang van de avond is om 19:30 uur in 't Raodhoes in Blerick. De presentatie van de avond  is in handen van Robert Stoelinga (voormalig Vors Poerkwazel) en de muzikale omlijsting wordt verzorgd door joekskapel de Koëlemoëters. Wees er snel bij, want vol is helaas echt vol! Let op! Wilt u als groep samen aan één tafel zitten? Bestel als groep uw kaarten in één keer.

Bestel hier uw kaarten digitaal.

UPDATE: Bericht vanuit de organisatie

Vrijdag 12 november heeft de overheid nieuwe verscherpte coronamaatregelen aangekondigd. Door deze aanscherpingen zijn wij helaas genoodzaakt om ‘Eine hertelikke Buutaovend’ te verplaatsen naar zaterdag 15 januari 2022. Aanvang blijft 19.30 uur in ’T Raodhoes in Blerick. We zijn dan ook verheugd u te melden dat het programma grotendeels is mee kunnen verhuizen!

Kaarten van vrijdag 26 november blijven uiteraard geldig voor januari 2022. Mocht u onverwacht niet aanwezig kunnen zijn op zaterdag 15 januari 2022 dan kunt u de kaarten teruggeven aan de organisatie en hiervoor het geld teruggestort krijgen. Wilt u gebruik maken van deze laatste optie dan horen wij dit graag voor a.s. vrijdag 19 november. Stuur hiervoor een e-mail met uw bankgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en uw aankoopbedrag wordt z.s.m. teruggestort.

Wij begrijpen de teleurstelling maar hopen in januari er samen een gezellige avond van te kunnen maken.