18-12 Christmas Dinner Show GEANNULEERD

Door de nieuwe maatregelen die zijn ingevoerd is het niet mogelijk om de Christmas dinner shows door te laten gaan.

De avonden worden doorgeschoven naar het voorjaar van 2022.

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 december zouden de twintig muzikanten van ‘Beats & Boogies’ onder aanvoering van dirigent Alex Loiacono een spetterende kerstshow verzorgen. Doordat de maatregelen tot en met zondag 19 december duren, is het niet mogelijk de shows op te voeren. ’t Raodhoes moet immers dagelijks om 17.00 uur sluiten. Daarnaast heeft de band nu ook niet meer de mogelijk om gezamenlijk te repeteren.

De leden van ‘Beats & Boogies’ en de organisatie vanuit ’t Raodhoes hebben besloten om de shows te verplaatsen naar het voorjaar van 2022. Er is tevens besloten om de opzet van de avond enigszins aan te passen. Er komt meer ruimte om tijdens de show te dansen. Het viergangendiner wordt vervangen door een walking dinner. Daarnaast gaan de bandleden aan de slag om een aansprekende setlijst samen te stellen en in te studeren.

Mensen die entreekaarten hadden gekocht voor de kerstshows in december krijgen persoonlijk bericht over de annulering. Binnenkort maken we de datums bekend van de nieuwe shows in 2022. Vanaf dan is het ook mogelijk kaarten te reserveren of te kopen.

INOFRMATIE OVER DE SHOW

De Kerstdagen swingend beginnen? Dat kan met de klanken van 'Beats & Boogies' tijdens een wervelende dinnershow.

De shows van Beats & Boogies, in Big Band bezetting, vinden plaats op vrijdag 17 en zaterdag 18 december in onze grote zaal. De 20 muzikanten bezorgen u een avond vol muzikaal vuurwerk. Deze sprankelende avond staat onder leiding van Alex Loiacono. Deze enthousiaste showmaster weet het beste uit iedereen naar boven te halen. In deze dynamische omgeving kunt u zich als toeschouwer alleen maar laten meeslepen. Beats & Boogies speelt oude en nieuwe Kerstklassiekers voorzien van eigentijdse arrangementen. Kom luisteren en geniet tussendoor van een heerlijk 4-gangendiner.

Dit moet u toch als muziek in de oren klinken. De eerste kaarten zijn inmiddels alweer verkocht. De Kerstshows in het verleden waren steeds tot de laatste stoel uitverkocht en volgens de aanwezigen een groot succes.

Gasten krijgen naast het muzikale programma een viergangendiner, inclusief drank geserveerd. De entreeprijs is € 77,50 per persoon inclusief garderobe, welkomstdrankje, amuse, 4 gangendiner en bier, fris en wijn tijdens de show. Aanvang van de dinnershow is 18.30 uur. Entreebewijzen zijn te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..