hierezitting_brunch_2017_intro.png

10 jaar 't Raodhoes... Vier mee!

Het is bijna 10 jaar geleden dat ’t Raodhoes haar deuren opende. Het eerste weekend van oktober 2008 was het drie dagen groot feest.

Lees verder

Flarussen_copy.jpg

Kaartverkoop voorstelling 'Un gooje zaak' gestart

Sociëteit de Flarussen presenteert een nieuwe theaterstuk. Het is de 7e productie van het gezelschap. Deze keer onder de naam ‘Un gooje zaak’. De première vindt plaats op vrijdag 23 november. Kaarten zijn te koop voor € 22,- per stuk.

Lees verder

cocktail_site.jpg

Cocktails in het assortiment

Het is mogelijk om cocktails te bestellen bij 't Raodhoes. Om u kennis te laten maken hanteren we een prijs van € 3,95 per glas.

Lees verder

bh_1.jpg

'Hertelikke aovend' was groot succes

Zaterdag 7 juli vond voor de 2e keer het concert 'Hertelikke Aovend' plaats. Het Antoniusplein was weer omgetoverd in een sfeervol openlucht theater.

Lees verder

WatervLater_site.jpg

Overlast door water en hitte neemt verder toe

In het Blerickse Raodhoes vond donderdag 28 juni een bijeenkomst plaats onder de naam ‘Water voor later’. Centrale thema was de klimaatverandering en de opwarming van de aarde en wat dat betekent voor ondernemers in de gemeente Venlo.

Lees verder

darttoernooi_oogfonds.jpg

Activiteiten van de Frank Peeters Foundation

De Frank Peeters Foundation is in 2016 opgericht ter nagedachtenis aan Frank Peeters, die in november 2014 overleed. Frank kreeg op zijn 49e de oogziekte maculadegeneratie, waardoor hij nog maar 7% zag.

Lees verder

Blerickse_Blaage_Oktoberfest.jpg

Bliëricks Oktoéberfees 2018

De Blerickse vriendenclub Bliërickse Blaage organiseert dit jaar voor de vijfde keer 'Ut Oktoéberfees'.

Lees verder

ijskaart_site1.jpg

Geniet van onze ijscoupes & handijsjes

Trakteer je zelf op een heerlijk ijscoupe van onze chefkok. Neem plaats op ons ruime terras en kies een van de smaakvolle coupes. Bekijk hier onze kaart.

Lees verder

ahmenu.jpg

AH-actie, voordelig 3 gangendiner

Brasserie Gooije Raod doet weer mee aan de restaurantactie van Albert Heijn. Met een volle spaarkaart ontvangt u het 2e driegangendiner gratis.

Lees verder

  • 1
  • 2