• raodhoes raodhoes

  'We treffen elkaar...'
   

20-10: Diner Pur Sang 2.0

20-10: Diner Pur Sang wegens succes op herhaling! De show Diner Pur Sang van Jacques-Paul Joosten, Mirjam Alders en de JP Joosten & Band krijgt een vervolg. Op vrijdagavond 20 oktober om 19.00 uur zullen de muzikanten hun smaak voor muziek en gastronomie op veler verzoek nogmaals bundelen in de show Diner pur sang 2.0.

Extra voorstelling Diner Pur Sang met JP Joosten & Band in ’t Raodhoes

De show Diner Pur Sang die Jacques-Paul Joosten, Mirjam Alders en de JP Joosten & Band op 12 en 19 mei jongstleden verzorgden in ´t Raodhoes in Blerick krijgt een vervolg. Op vrijdagavond 20 oktober om 19.00 uur zullen de muzikanten hun smaak voor muziek en gastronomie op veler verzoek nogmaals bundelen in de show Diner pur sang 2.0.
De Franse Slaag

Wederom zal een voortreffelijk hoogstaand viergangen herfstdiner met bijbehorende wijnen worden afgewisseld met muzikale klanken waarbij het woord “Smaak” dé centrale rol zal spelen: een soort van Diner Amusé of Diner Chantant of desgewenst Un appétit pour la chanson waarin onder andere dialectbewerkingen van Franse Chansons live ten gehore worden gebracht. Chansons afkomstig van de cd De Franse Slaag die Joosten en Alders samen met Frans Pollux in het begin van dit jaar hebben gepresenteerd.
Chansons
Uit het enorme rijke aanbod van Franse chansons heeft Jacques-Paul Joosten een definitieve keuze gemaakt met onder andere muziek van artiesten als Edith Piaff, Michel Fugain, Adamo, Frida Boccara, Jacques Brel, Jacques Dutronc, Gilbert Bécaud, Yves Duteil, Julien Clerc en Gerard Lenorman. De JP Joosten & Band bestaat naast de zanger en zangeres uit de muzikanten Jeroen van den Berg, Alexander Op het Veld, Bart Gubbels, Pieter Bartels en de vaste geluidsman Mano van den Beuken.
Anoniem
Jacques-Paul Joosten zal chansons, muziek van Stef Bos en eigen composities afwisselen met korte verhalen waarbij ‘de fijne smaak’ weer een grote rol zal spelen. Via Facebook en Twitter zal Jacques-Paul Joosten geïnteresseerden wederom oproepen om al dan niet anoniem associaties met betrekking tot smaak in de breedste zin van het woord op papier te zetten. Joosten zal deze inzendingen in de vorm van korte verhalen, gedichten of songteksten pas openen op de bühne en voordragen aan het publiek. Een spannende succesformule die in de vorige shows zorgden voor zowel ontzetting, emotie, maar zeer zeker ook de nodige hilariteit opleverde. Ook bij de artiesten op de planken.
Kaartverkoop
Kaarten voor Diner pur sang zijn eenvoudig te bestellen door een mail te sturen naar info@raodhoesblerick.nl met het gewenste aantal kaarten. ’t Raodhoes zal een mail ter bevestiging sturen met de bankgegevens. De digitale kaarten zullen vervolgens persoonlijk worden opgestuurd. Kaarten kosten 55,00 euro en zijn door de ruime culinaire opstelling in de theaterzaal van ’t Raodhoes beperkt beschikbaar. Er is slechts ruimte voor maximaal 100 gasten. Eventuele dieetwensen kunnen ook via dit emailadres worden doorgegeven.

https://youtu.be/FIRL9NVYJdE of kijk via www.jpjoosten.nl

 

 • horeca allround medewerker gezocht
 • ALLROUND HORECAMEDEWERKER GEZOCHT

 • Flarussen Poster 2017 site
 • albert heijn Gooije Raod 2017
 • Mitr en JP Foto site
 • van 24 november t/m 2 december zijn de Flarussen terug met hun nieuwe voorstelling
 • 2e menu gratis! Klik en reserveer snel!
 • 20-10: Diner Pur Sang 2.0

logo-raodhoes-klein

Raodhoes Blerick
Antoniusplein 2
5921 GV Venlo-Blerick
T 077 382 10 04
F 077 382 80 02
E info@raodhoesblerick.nl