• raodhoes-brasserie gooije raod

    'We treffen elkaar...'
     

05-11: Blind Date Dart Koppel Toernooi

Met het Blind Date Dart Koppel Toernooi wil ik meer aandacht creëren voor erfelijke oogaandoeningen en de onderzoeken hiernaar. Op 1 november 2015 heb ik voor de vrienden van mijn vader een Blind Date Dart Koppel toernooi georganiseerd. Dit was de eerste sterfdag van mijn vader en wij wilden hem op deze manier eren en herdenken. 

Lees meer

31-10/04-11: Dinner in the Dark

Eten zonder te kijken! Dat is "DINNER IN THE DARK". Hierbij ervaart u hoe het is om te dineren zonder te zien wat u eet! U zult merken dat, wanneer u niets kunt zien, uw andere zintuigen des te nauwkeuriger zullen zijn. In het donker zult u proeven, ruiken, voelen en horen totaal anders beleven! 

Lees meer

30-10: Parfumbeurs in 't Raodhoes

Op zondag 30 oktober is de jaarlijkse Parfumbeurs in 't Raodhoes. Standhouders uit de hele Benelux, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland nemen dan deel aan de parfum-verzamelbeurs in 't Raodhoes in Blerick. 

Lees meer

16-10: äöpening Expositie Laeve de 3

Doot mei aan ôzze expositie

 

De inschriéftermien is verstreke. Mochse nog ein biezonder werk hebbe dan neem kontak op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan kieke we nog of d’r meugelikhede zien um deil te neme. Kom kieke!

Lees meer

15-10: besloten feestavond

15-10 zal 't Raodhoes helemaal in het teken staan van een besloten feestavond. 't Raodhoes en Brasserie Gooije Raod zijn deze avond gesloten voor onze andere gasten.

  • Ladies Only Event site
  • 574 AH actie 2e diner gratis 12-07-16
  • Neutjesrang site

  • Ladies Night in 't Raodhoes; Alles Voor Vrouwen!
  • Variété-diner met Neutjesrang

logo-raodhoes-klein

Raodhoes Blerick
Antoniusplein 2
5921 GV Venlo-Blerick
T 077 382 10 04
F 077 382 80 02
E info@raodhoesblerick.nl