• brasserie gooije raod mantelzorg
    Proef
    de sfeer!

Dinerkaart Brasserie winter

Bij Brasserie Gooije Raod bieden we een aantrekkelijke, laagdrempelige dinerkaart met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Hieronder treft u de dinerkaart. Wilt u de totale kaart downloaden, dan kunt u hier klikken (pdf). Voor reserveringen kunt u het beste even telefonisch contact opnemen via 077 382 10 04 ('t Raodhoes) of het formulier ('t Raodhoes) invullen.

 

Dinerkaart

Voorgerechten:  
Alle voorgerechten worden geserveerd met vers afgebakken brood en kruidenboter
Carpaccio van het rund 8,95
carpaccio met zongedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas, balsamico siroop, pijnboompitjes met een keuze uit pesto of truffelmayonaise
Carpaccio van rode biet (met vega variant) 7,95
carpaccio  met feta of spekjes en haricots verts  
Toast champignons (met vega variant) 7,95
2 sneetjes geroosterd brood met gebakken champignons, kastanje melange en spekjes (of vega variant met feta)
Quiche surpise (vega) 8,95
huisgemaakte vegatarische quiche  
Eendenborstfilet "Gooije Raod" 8,95
lauwwarme eendenborstfilet op een bedje van sla met huisgemaakte port-champignons en een sinaasappel vinaigrette
Scampi's Pernod 10,95
vijf scampi's met gewokte groenten en afgeblust met Pernod  
   
Soepen:  
Alle soepen worden geserveerd met vers afgebakken brood en kruidenboter  
Tomatensoep 4,95
soep van geroosterde pomodori tomaat, rozemarijn en tijm  
Soep van het seizoen 4,95
met bijpassende garnituren  
   
Vleesgerechten:  
Alle gerechten worden geserveerd met friet, bijpassende groenten en een frisse salade
Saté van gemarineerde kipfilet 15,95
met oosterse satésaus, gebakken uitjes, cassavekroepoek, cashewnootjes en zoetzure komkommer.
Herfst duo 18,95
zeer malse hertenbiefstuk en gegrild wildzwijn medaillon met seizoensgebonden groenten en een klassieke rode wijnsaus
Regionaal: konijn naar grootmoeders recept 18,95
malse konijnenbout met een heerlijke honing-tijm saus, seizoensgroenten en bijpassend aardappelgarnituur
Regionaal: stoofvlees (zoorvleis) "Gooije Raod" 17,95
stoofvlees bereid met Limburgs bier vergezeld door Vlaamse frieten en een huisgemaakte appel-peren compôte
Tagliatta Italia 18,95
getrancheerd krokant gebakken mals rundvlees op een bedje van rucola sla, grana padano met in de oven gegaarde trostomaatjes
Spareribs 16,95
met een huisgemaakte marinade van koffie en sinaasappel en een heerlijke huisgemaakte BBQ saus
   
Visgerechten:  
Alle gerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur, bijpassende groenten en een frisse salade
Rode mulfilet 16,95
zacht gegaarde rode mul met een huisgemaakte frisse saffraan saus  
Zalmfilet du chef 15,95
op de huid gebakken zalmfilet met traditionele hollandaisesaus  
Kabeljauwfilet "automne" 16,95
kabeljauwfilet met herfst paddenstoelen en walnoten  
Tagilatelle scampi 16,95
tagilatelle met 7 scampi's in een saus van Pernod  
   
Vegetarische gerechten:  
alle gerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur, bijpassende groenten en een frisse salade
Portobello formaggio di capra 13,95
gevulde portobello met geitenkaas, spinazie en een vleugje honing  
Portobello burger Antonius 13,95
broodje met een portobello, gebakken paprika, ui en champignons, huisgemaakte mosterdmayonaise; overbakken met kaas
Quiche surprise maxi 13,95
huisgemaakte vegetarische quiche  
   
Maaltijdsalades  
Alle maaltijdsalades worden geserveerd met vers afgebakken brood en kruidenboter
Visbankensalade 15,95
frisse salade met gerookte zalm, gerookte paling, gebakken scampi’s en een garnalen kroket 
Salade chilikip 14,95
gemarineerde stukjes kipfilet met champignons, spek, ananas en chilisaus  
Salade carpaccio van het rund 14,95
carpaccio, met zongedroogde tomaten, Parmezaanse kaas, balsamico siroop en pijnboompitjes met pesto of truffelmayonaise
Seizoensalade 13,95
met vijgencompote, champignons, krokante brie en een aceto balsamico dressing
Salade rode biet (met vega variant) 13,95
salade met rode biet, spekjes of feta, haricots vert, rode ui en een verfrissende dressing
   
Voor de kleine eter  
Tomatensoep 3,25
Bitterballen met friet 5,95
Frikandel met friet 5,95
Kindersaté 6,95
Kinderijsje 2,95
vanille-ijs met een leuke verrassing  
   
Desserts:  
Kaasplankje 9,95
met 4 soorten kaas van Tebben en bijpassende garnituren  
Strawberry cheese cake 6,95
met een coulis van rood fruit  
Choco trio 7,95
choco mousse, choco ijs en een choco taartje  
Grand dessert 7,95
laat u verrassen door het keukenteam  
Minidessert met koffie of thee 4,95
wisselend minidessert met koffie of thee  

  • brunch
  • Bijbaan RH
  • Feestdagen GooijeRaod
  • raodhoes film RH copy
  • Kom 28-1 brunchen voor de 'hiĆ«rezitting'
  • Op zoek naar een leuke bijbaan?
  • Tijdens de feestdagen afwijkende openingstijden!
  • Bekijk hier een korte promofilm over 't Raodhoes

  • wine-en-dine-Brasserie-Gooije-Raod

    Brasserie

logo-raodhoes-klein

Raodhoes Blerick
Antoniusplein 2
5921 GV Venlo-Blerick
T 077 382 10 04
F 077 382 80 02
E info@raodhoesblerick.nl